rumble and chill..

Een uniek concept

Mason&Gloves is een open en transparante plek waar mensen kunnen sporten en socializen. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten vanwege de dynamiek. De dynamiek van de mensen, van jong tot oud, van studerend tot werkend, sportend tot ontspannend, en de dynamiek van het bedrijf. Sport op de achtergrond geeft de energie aan de mensen die een kopje koffie drinken of samenkomen voor een afspraak.

937096e1558b99d0c331f383e0828a00.jpg

Een ontmoetingsplek voor studenten, zzp-ers die energie komen opdoen terwijl ze in het bedrijf aan het werken zijn aan een scriptie, bedrijfsplan of de dagelijkse gang van zaken. Een plek in Heerlen die inspireert.

 
 

The Boxing Gym

Iedere training is uniek

Monotone trainingen vormen een groot probleem in de sportwereld. Zodra enkele malen dezelfde training wordt uitgevoerd, nemen de positieve effecten voor het lichaam en geest al snel af. Als te lang dezelfde oefeningen worden aangeboden, wordt de training te monotoon en neemt de kans op overtraining sterk toe. 

Wij schenken daarom veel aandacht aan afwisselende oefenprogramma's. Iedere training is uniek; nieuwe technieken en oefeningen worden ingezet, terwijl de intensiteit ook steeds verandert. Je weet nooit wat je te wachten staat vooraf aan de training, maar je hebt na iedere training het gevoel dat je iets nieuws hebt geleerd. 

 

Pascal kid
 

In de groep, maar toch individueel

Iedere bokstraining wordt uitgevoerd in groepen. Toch wordt veel aandacht geschonken aan individuele aanpassingen en feedback. We hebben een digitaal timersysteem ontwikkeld dat de groep van de ene naar de oefeningen leidt, inclusief tussenliggende pauzes. De trainer kan daarom aandacht schenken aan individuele feedback daar waar nodig. 

 

goed om te weten:

INSCHRIJVEN

We werken met een online inschrijf systeem. Je dient je voor iedere les van tevoren online in te schrijven. Zo voorkomen we dat lessen overvol zijn en kunnen we je optimaal begeleiden.

 

VEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons voorop. We letten er op dat er niet te hard en niet naar het hoofd geslagen wordt tijdens het sparren. 

LOCKERS EN DOUCHES

We hebben lockers voor je spullen en douches om je na het trainen op te frissen.

 

HYDRATATIE

Het is belangrijk dat je genoeg water drinkt. Zowel voor, tijdens als na de training.

BOKSHANDSCHOENEN EN BANDAGES

Als je zelf handschoenen en bandages hebt breng deze dan mee. Als je ze niet hebt kun je ze de eerste paar lessen gratis van ons lenen. Ook verkopen we bandages en handschoenen in de gym.

 

PROBEREN?

Boek vrijblijvend een proefles. 

The Health bar

Aan de bar bij Mason en Gloves kun je verrast worden en energie krijgen! Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie met een blueberry muffin of van een gezonde juice met een goed belegde boterham.  Met zicht op de hoofdstraat van Heerlen kun je je geest vrij maken, bijkletsen met vriendinnen of relaxt doorwerken. Je kunt ook geïnspireerd en gemotiveerd raken door de boks lessen die worden gegeven. En dat allemaal onder het genot van iets lekkers wat gemaakt wordt met aandacht en geserveerd met liefde!

in coffee we trust.

Dé plek in het hartje van Heerlen waar het dagelijks ruikt naar de verse koffie van Vascobelo!
Socializen, studeren, werken en ontspannen het kan allemaal in het café, de health bar van Mason & Gloves.
Genietend van de bekroonde koffie met een zoet of hartig hapje ben je hier op de juiste plek om nieuwe energie op te doen, om de rest van de dag te kunnen stralen.

www.guyhouben.com_mason&gloves_fbres-2.JPG

Food

Even een hapje eten voordat je gaat winkelen, of gaat boksen? Dat kan bij de Healthbar van Mason & Gloves. Geniet van de combinatie van lekker en gezond en krijg energie van de dynamiek die je voelt bij Mason & Gloves! De bar biedt een kleine kaart van zoete en hartige lekkernijen, altijd iets lekkers bij de koffie. Beleef de sfeer van de sport op de achtergrond tijdens een heerlijke aromatisch kopje koffie. Mason and Gloves staat voor een pure en kwalitatieve beleving die je zeker eens ervaren moet hebben! 

 

Schermafbeelding 2018-01-07 om 23.14.36.png

Juices & Shakes

Iedere week beginnen we weer met onze goede voornemens om gezonder te gaan leven, sporten en eten zijn hier vaak onze belangrijkste pijlers waar we verandering in willen aanbrengen.
Maar wat als je nu gezelligheid, ontspanning en gezondheid kan combineren in de dynamische wereld van Mason & Gloves?
Aan de health bar kun je 7 dagen in de week een nieuwe start maken, met je netwerk, je vrienden, familie of alleen. Een uitgebreid assortiment aan allergeen vrije gerechten, lekkere fruitshakes gemaakt van vers fruit uit de directe omgeving en seizoensgebonden lekkernijen!

Gezonder leven is genieten!

 

Ons menu

Schermafbeelding 2018-02-26 om 11.28.18.png