DSC_3668.jpg

Team building / bedrijven

Een uitje waar iedereen nog jaren over napraat! Grenzen opzoeken, teams in hun kracht zetten en vertrouwen in elkaar krijgen op een sportieve en ludieke wijze kan bij Mason & Gloves. Samen met een professionele trainer kun je met je team plezier beleven en werken aan verbinding. Daarnaast kun je gebruik maken van de uitgebreide mogelijkheden om het sportieve uitje te combineren met een gezellige high tea of ander lekkers aan de health bar. Zowel voor de sportieveling als voor de bourgondiër een uitje om aan terug te denken!

 
dreamstime_xxl_39620313 (2).jpg

Ladies only

Wil je graag gaan boksen maar wil je liever jezelf uitdagen in een groep waar alleen dames zitten dan is dit zeker mogelijk. Mason & Gloves is er voor iedereen; jong en oud, man en vrouw. In een prettige en veilige omgeving kun je werken aan je conditie, weerbaarheid en een goed zelfbeeld! 

Tip: Maak afspraken om samen met vriendinnen te sporten. In je eentje is het verleidelijk om op de bank te ploffen en tv te kijken, maar het is minder moeilijk om te gaan sporten als je dit samen met vriendinnen doet. Samen sporten heeft nog een gunstige eigenschap, het versterkt de vriendschap. Zo wordt samen sporten ook een sociale gelegenheid!

We bieden twee keer per week een speciale 'Ladies Only' les aan. 

Je kunt je inschrijven op deze lessen middels een normaal maand-abonnement, een jaar-abonnement of een partner-abonnement.

 
DSC_2635.JPG

Mason's rookies

Mason & Gloves is er voor jong en oud, vanaf 8 jaar mag je komen boksen en gaan we op een leuke wijze sport en spel combineren.
Er is aandacht voor de vele punten waarop iedereen zich kan ontwikkelen. Zoals veiligheid, samenwerking, weerbaarheid, doorzettingsvermogen en aandacht. 
Het hele jaar worden leuke activiteiten georganiseerd in het kader van sport en vriendschap. Daarnaast zijn er 4 lessen per week speciaal voor kinderen.
Twijfel je nog en wil je liever eerst komen kijken? Je bent welkom voor een proefles!